Welcome visitor you can login or create an account.

SERI MAMA

Display: List Grid
Show:
Sort By:
Manfaat Mengempiskan perut, mengurangkan berat badan dan membentuk kembali tubuh ibu. Mengetatkan bahagian perut yang menggeleber akibat daripada bahagian otot perut yang lemah. Membantu postur tubuh ibu dalam sesi penyusuan ba..
RM69.00
Manfaat Untuk mengembalikan tubuh badan kembali sepersi asal. Untuk dijadikan sokongan kepada perut agar mampu berdiri dengan lurus dan memudahkan pergerakan harian. Bantuan kepada tulang belakang buat ibu-ibu yang baru lepas b..
RM65.00
Diformulasi secara tradisional berasaskan ekstrak herba dan diadun dengan akar-akar, daun-daun, buah, bunga dan antiseptik untuk basuhan bahagian sulit wanita selepas bersalin.   Manfaat Digunakan untuk membersihkan ala..
RM25.00
Jus pantang Serimama ini dapat membantu ibu yang sedang berpantang untuk merawat masalah dalaman badan dan mengembalikan kesegaran tubuh.   Manfaat Melancarkan perjalanan darah yang berketul dalam perut. Membuan..
RM49.00
Minyak Kelapa Dara dihasilkan daripada isi kelapa matang yang diproses secara semulajadi tanpa penggunaan haba. Tidak mengandungi asid trans-lemak, bahan kimia atau bahan GMO.   Manfaat Sebagai selusuh untuk memudahkan ..
RM45.00
Ramuan yang dihasilkan daripada bahan-bahan semulajadi yang terbaik.   Manfaat Sangat sesuai digunakan untuk mengurut ibu selepas bersalin. Mengeluarkan bisa-bisa dan angin di dalam badan. Digunakan untu..
RM39.00
Selain daripada rawatan dalaman, kita perlu juga mengamalkan rawatan luaran. Pilis dilakukan dengan meletakkan di dahi dengan khasiat tertentu.   Manfaat Berkhasiat untuk menghindarkan rasa pening, pitam dan sakit kepal..
RM39.00
Amalan bertanggas sangat sesuai dilakukan oleh wanita yang baru sahaja melahirkan anak bagi mengeluarkan peluh serta toksin dari dalam badan.   Manfaat Bertanggas dapat mengecutkan rahin dan dapat mengelakkan penyakit r..
RM29.00
Sangat baik digunakan sebagai sabun pembersih di bahagian sulit bagi mengurangkan lendir, bau yang tidak enak juga membantu mengurangkan keputihan secara berperingkat.   Manfaat Manjakani yang terkandung berfungsi merap..
RM23.00
Sabun terapi untuk membantu meningkatkan kesihatan dan kecergasan ibu-ibu berpantang.   Manfaat Memberi aura dan mengurangkan stress. Mengurangkan bau badan. Mengurangkan masalah kemurungan dan meroyan. ..
RM23.00
Mengandungi ramuan daripada garam, minyak kayu putih, minyak serai dan ekstrak lemon dan aroma yang menyegarkan.   Manfaat Melancarkan peredaran darah, merawat kulit kering, jerawat badan dan kulit gatal. Member..
RM39.00
Pakej istimewa untuk ibu yang berpantang.   Set Pantang Serimama: Pakej Kekwa Pakej ini mengandungi 1. Herba Haruman Intim Wanita Untuk wangikan dan merapat bahagian intim wanita selepas bersalin. 2. Daun Mand..
RM290.00
Pakej istimewa untuk ibu yang berpantang.   Set Pantang Serimama: Pakej Mawar Pakej ini mengandungi 1. Herba Haruman Intim Wanita Untuk wangikan dan merapat bahagian intim wanita selepas bersalin. 2. Daun Mand..
RM200.00
Pakej istimewa untuk ibu yang berpantang.   Set Pantang Serimama: Pakej Orkid Pakej ini mengandungi 1. Herba Haruman Intim Wanita Untuk wangikan dan merapat bahagian intim wanita selepas bersalin. 2. Daun Mand..
RM389.00
Stokin Tebal untuk Ibu Berpantang yang sangat selesa dipakai semasa berpantang.  Kegunaan : Untuk mengelakkan kaki ibu terlampau sejuk. Mengelakkan angin masuk secara berlebihan melalui kaki. ..
RM12.90
Tungku besi telah lama digunakan sejak turun-temurun untuk amalan ibu selepas melahirkan anak. Bertungku bukan sahaja untuk wanita dalam pantang tetapi boleh juga digunakan untuk melegakan kaki kebas.  Penggunaan untuk hasil yang..
RM85.00
Tungku herba merupakan salah satu amalan yang dilakukan semasa berpantang sejak dari dulu lagi.   Manfaat Merawat sakit otot, urat saraf, lenguh badan, sakit pinggang, memulih semangat dan aura, melembutkan urat tegang,..
RM49.00
×
×
×
×
×
×
×