Welcome visitor you can login or create an account.

TASNEEM NATUREL

Display: List Grid
Show:
Sort By:
Calm Time pula berfungsi untuk memberi keselesaan kepada bayi dan anak kecil anda. Diadun khas menggunakan minyak pati tulen seperti lavender, bergamot, frankinsense dan marjoram, balm ini membantu anak kecil anda menjadi lebih tenang dan cer..
RM49.00
CF-RUB dirumus khas bagi membantu ibu bapa yang berhadapan dengan masalah anak demam, batuk dan selesema. Bahan-bahan seperti eucalyptus oil, cypress, tea tree, dan lemon akan membantu melegakan pernafasan, mengurangkan batuk dan mencairkan k..
RM49.00
Balm Skeenz cukup digemari oleh ibu-ibu kerana balm ini selamat. Ibu-ibu pasti akan teruja setiap kali menyapu balm ini kekulit bayi kerana balm ini boleh melembutkan kulit. Ibu bapa boleh sapukan balm ini di mana-ana bahagian anggota anak. K..
RM49.00
Prihatin terhadap masalah yang sering membelenggu ibu-ibu yang berhadapan dengan masalah anak sukar tidur dan aktif pada waktu malam, Tasneem Naturel telah merumus khas balm Sleep Time yang berfungsi untuk membantu anak supaya mudah lena dan bangu..
RM49.00
Balm T-Rub cukup digemari oleh ibu-ibu kerana balm ini selamat dan boleh menggantikan minyak telon. Ibu-ibu pasti akan teruja setiap kali mengurut dan menyapu balm ini ke perut bayi kerana balm ini boleh melegakan perut kembung, sembelit dan membu..
RM49.00
×
×
×
×
×
×
×